Veel Gestelde Vragen

Alle antwoorden op je vragen.

Over de verzending

Bestellingen en verzending

Bestellingen worden binnen 72 werkuren verwerkt en verzonden. Standaardlevering wordt aangeboden binnen 7-14 werkdagen.

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze goederen.

U kunt de voortgang van uw bestelling volgen door een volgnummer aan te vragen in de rubriek “Contact” onderaan de pagina, of door een e-mail te sturen naar contact@rimbaud.nl.

Wij leveren onze producten in Nederland en in de hele Europese Unie. Er is geen minimumhoeveelheid vereist per bestelling en al onze leveringen zijn gratis.

Als uw bestelling meerdere artikelen omvat, is het mogelijk dat deze afzonderlijk worden verzonden, afhankelijk van de beschikbare voorraad en onze verschillende verzendingsmagazijnen. Maak je geen zorgen, je pakje komt binnenkort aan.

Als u uw bestelling niet hebt ontvangen, neem dan contact op met ons team via e-mail op: contact@rimbaud.nl of in het gedeelte “Contact opnemen” onderaan de pagina voor een terugbetaling of een nieuwe verzending.

Als u een item moet ruilen

Retourneren en ruilen

Als u een artikel om welke reden dan ook wilt retourneren, krijgt u uw gratis retourbon door binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons op te nemen via contact@rimbaud.nl.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet in de originele verpakking zitten, met alle accessoires, instructies en eventuele documentatie, en met de bijbehorende factuur. Indien het product gebreken vertoont of niet conform is, moet de koper het bewijs van de gebreken ook per e-mail sturen naar contact@rimbaud.nl.

Onze producten ondergaan strenge kwaliteitscontroles vóór elke verzending. Als het product echter een fabricagefout heeft of op enigerlei wijze beschadigd is, stuur dan een foto van het product (bij voorkeur in de originele verpakking) naar contact@rimbaud.nl, samen met uw bestelnummer. Voor een retourzending moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin het werd ontvangen.

Het is mogelijk uw bestelling te annuleren als deze nog niet is verzonden. Om uw bestelling te annuleren, kunt u ons een e-mail sturen naar contact@rimbaud.nl.

Veiligheid en betaling

Beveiliging

Uw veiligheid is onze prioriteit: onze site biedt alleen veilige en beveiligde betaalmethoden. Uw bank- of creditcardgegevens worden in geen geval met ons gedeeld. Alle betalingen worden beschermd door onze 128-bit SSL gecodeerde betalingsverwerker.

Wij accepteren creditcard betalingen en iDEAL betalingen.

Ja, de “HTTPS” in de URL’s van onze winkel getuigt van de kwaliteit van onze diensten. HTTPS is de variant van “http” die wordt beveiligd door het gebruik van SSL/TLS-protocollen. HTTPS wordt gebruikt om de financiële transacties van sites van handelaren te beschermen. Als e-merchants zijn wij ons ervan bewust dat het gebruik van SSL tegenwoordig een must wordt. Het is de beste manier om uw gegevens te beschermen en u te behoeden voor hackers en identiteitsdiefstal.

Visueel wordt het SSL-certificaat voorgesteld door een hangslotje dat verschijnt in de url-balk van de webbrowser. Het wordt ook weergegeven door een “s” die staat voor “secure” en die wordt toegevoegd aan het “http”-protocol op de website in de adresbalk.

Nog hulp nodig?

Stuur ons een bericht

Gratis levering in heel Nederland

Op alle bestellingen

Gemakkelijk 14 dagen retour

14 dagen geld-terug-garantie

Beveiligde betaling

PayPal / MasterCard / Visa / iDEAL