Terugbetaling en retourbeleid

Terug

Als u een artikel om welke reden dan ook wilt retourneren, kunt u uw gratis retourbon verkrijgen door binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons op te nemen via contact@rimbaud.nl.

Om een artikel te retourneren, moet het ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin het werd ontvangen. Het moet in de originele verpakking zitten, met alle accessoires, instructies en documentatie, en met de bijbehorende factuur. Indien het product gebreken vertoont of niet conform is, moet de koper het bewijs van de gebreken ook per e-mail sturen naar contact@rimbaud.nl.

Als er 14 dagen zijn verstreken sinds de ontvangst van de bestelling, is terugbetaling helaas niet mogelijk.

Terugbetalingen

Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen en gecontroleerd, sturen we je een e-mail om te bevestigen dat we het hebben ontvangen. Wij zullen u ook informeren over onze beslissing om uw verzoek om terugbetaling goed te keuren of af te wijzen.
Als uw verzoek wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode bijgeschreven zodra de terugbetaling is bevestigd.

Te late terugbetalingen

Als u uw terugbetaling nog niet hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening.
Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, want er kan een vertraging optreden voordat de terugbetaling officieel wordt verzonden.
Neem dan contact op met uw bank. Vaak is er een verwerkingstijd voordat de terugbetaling wordt verstuurd.
Als u na al deze stappen nog geen terugbetaling hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via contact@rimbaud.nl.

Gratis levering in heel Nederland

Op alle bestellingen

Gemakkelijk 14 dagen retour

14 dagen geld-terug-garantie

Beveiligde betaling

PayPal / MasterCard / Visa / iDEAL